مطالب مرتبط:
جشنواره «کرمانشاه؛ پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی»
تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فرهنگی «مدرسه عشق» در کرمانشاه
کرمانشاه بهشت سرمایه گذاری و نماد آزادی، امنیت و همزیستی فرهنگی است
برگزاری همایش بین المللی «کرمانشاه؛ پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی»
همزیستی آب و سنگ در تاق بستان از زمان باستان وجود داشته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 21:152025-06-09سياسي

شب فرهنگی کرمانشاه در تاق بستان برگزار شد


شب فرهنگی کرمانشاه با حضور سفرا و میهمانانی از 10 کشور خارجی و مردم کرمانشاه در محوطه تاریخی تاق بستان برگزار شد.

  - ایسنا/کرمانشاه شب فرهنگی کرمانشاه با حضور سفرا و میهمانانی از 10 کشور خارجی و مردم کرمانشاه در محوطه تاریخی تاق بستان برگزار شد.

  به گزارش ایسنا، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه، امروز(19 خرداد) در این مراسم، بااشاره به برگزاری جشنواره سه روزه کرمانشاه؛ پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی اظهار کرد: این جشنواره به منظور معرفی هرچه بیشتر کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی برگزار شده است.

وی افزود: طی سه روز برگزاری این جشنواره -18 تا 20 خرداد- برنامه های متعددی با حضور سفرای چندین کشور خارجی و نمایندگانی از نهادهای بین المللی در کرمانشاه برگزار می شود.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: در این جشنواره علاوه بر معرفی کرمانشاه، قراردادهای کاری در حوزه های اقتصادی و زمینه های دیگر با نمایندگان کشورهای مختلف منعقد می کنیم.

وی در ادامه به سابقه تمدنی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: کرمانشاه یکی از تاریخی ترین شهرهای ایران به شمار می رود و به واسطه همین پیشینه غنی خود می تواند با شهرهای هم فرهنگ و تاریخ خود در آسیا پیمان خواهرخواندگی ببندد.


برچسب ها: کرمانشاه - برگزار - فرهنگی - شهردار کرمانشاه - جشنواره - تاق بستان - شب فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

شب فرهنگی کرمانشاه در تاق بستان برگزار شد

شب فرهنگی کرمانشاه در تاق بستان برگزار شد